Broeken combineren

Bij het uitkiezen van een broek gaan mannen toch vaak voor de veilige keuze: een spijkerbroek of een zwarte broek. Het blijft een uitdaging broeken in veel verschillende kleuren te combineren, en dan zeker voor de man. Toch kan je outfit er veel leuker uit gaan zien als je je broek combineert met andere leuke kleuren. Hieronder zullen we wat leuke kleurencombinaties voor jullie opnoemen om zo weer wat inspiratie over te brengen.

Zwart

Zwart is een basic kleur die uiteindelijk te combineren is met vrijwel alles. Eén van de kleuren die ook erg mooi staat bij zwart is donkerblauw. Omdat zwart een donkere kleur is, is het mooi om hier ook een donkere kleur bij te dragen. Het is een mooie kleurencombinatie voor zowel de winter als wanneer de zon weer een beetje gaat schijnen.

Grijs

Grijs is ook een erg mooie basic kleur die iets ‘frisser’ is. Bij een lichtgrijze broek van bijvoorbeeld PME Legend is een vel rode trui heel erg leuk. Door de combinatie grijs met rood doorbreek je een beetje het saaie gevoel en ontstaat er een spannende kleurencombinatie.

Donkerblauw

Bij een donkerblauwe broek is het erg chique om iets gebroken wits te dragen. Het zorgt ervoor dat de outfit iets netter lijkt en het is weer net iets anders. Hierbij is het ook leuk om bijvoorbeeld een trui te dragen met zowel gebroken wit als donkerblauw.

Bruin

Bruin heeft een erg chique uitstraling en kan iets speelser gemaakt worden door het te combineren met geel. Dit kan zowel vel geel zijn of zacht geel. Door deze combinatie krijg je de ‘old school’ stijl weer een beetje terug.

 

Geef een reactie